Kevyt kuin höyhen – Katso millainen on bloggaajien uusi suosikkiläppäri!

Kannettava tietokone on tärkeä työväline, joka kulkee monella jatkuvasti mukana, ja jolta vaaditaan myös paljon. Tämän tietävät erityisesti bloggarit, joille läppäri on yksi ykköstyökaluista oman blogin päivittäisessä ylläpidossa.ASUS:in ja Indiedaysin kampanjassa pyysimme suosittuja bloggareira Uino – ja MUTSIS ON. -blogeista testaamaan uutta ASUS ZenBook UX305 -läppäriä. Kevyt ja tehokas kone onnistui hurmaamaan bloggaajat täysin! Lue boggaajien käyttökokemuksista alta.

”Enkä malta odottaa että pääsen tästä kertomaan, sillä olen ollut tähän aivan rakastunut!!! Blogatessa kuitenkin yleensä kännykästä, läppäristä ja kamerasta tulee omia parhaita kavereita, olet niiden kanssa päivittäin.” – Uino

asus1-uino

asus

Uuden ASUS ZenBook UX305 -läppärin tyylikäs ulkonäkö syntyy sen sirosta rakenteesta. Läppäri painaa vain 1,2 kg ja on ennätyksellisen ohut 13 -tuumaiseksi tietokoneeksi.

”Todella ohut 13 tuumainen kannettava on juuri sopivan kokoinen, näyttö riittävän ison ja näppäimillä on tooodella ihana ja miellyttävä kirjoittaa. Siihen en yleensä edes kiinnitä huomiota, mutta sen huomasin jo ensimmäisellä käyttökerralla :D” – Uino

asus2

”Yksi hulluimmista ominaisuuksista tulee kyllä hyvin esiin siinä, kun laitat ZenBookin päälle ja pysähdyt kuuntelemaan. Ei mitään. ZenBook UX305 on toteutettu täysin ilman tuulettimia ja on aivan älyttömän hiljainen vielä sen lisäksi, että se on hurjan kevyt, ohut (julkaisun aikaan maailman ohuin 13 -tuumainen läppäri!) ja tehokas.” – MUTSIS ON.

asus3

Koneen siron olemuksen lisäksi bloggarit viehättyivät erityisesti ZenBookin kauniista värivalinnoista:

”Läppäriä löytyy muutamana eri värisenä ja valkoinen oli mulle helppo valinta. Tuntuu että kaikki läppärin mitä mulla on ikinä ollut, ovat hopeita ja tarvitsin vaihtelua!” – Uino

Kauniin valkoisen lisäksi ZenBook on saatavana myös tyylikkään harmaan tai metallisena ruusukultana, joka onMUTSIS ON. -blogin Emilian suosikkivärivalinta.

asus4

Tyylikkäästä designista huolimatta ASUS ZenBook UX305 -läppärissä ei ole tingitty tehokkuudesta, vaan koneen sulava käyttökokemus ja akunkesto tekevät siitä tehokkaan työskentelykoneen.

”Tässä koneessa kyllä oikeasti yhdistyy ihan kaikki designista, tyylistä ja viimeistellystä kokonaisuudesta suoristuskykyyn, käytettävyyteen ja suorituskykyyn. Ai sanoin jo suorituskyvyn? No kun pakko sanoa kaksi kertaa, on oikeasti niin ihanaa, kun mikään ei estä työskennellessäsi sitä luovuuden virtaa, vaan kaikki tapahtuu ihan salamannopeasti.” – MUTSIS ON.

”Todella kestävä akku, kestää useita tunteja ja myös latautuu nopeasti. Joskus laitan läppärin vartiksi latautumaan ja menen koiran kanssa ulos, niin se on melkein täynnä. Todella helpottavaa pitää laturia aina yhdessä paikassa ja tietokonetta voi vapaasti kotona kannella tai ottaa mukaan.” – Uino

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tehokas Intel -suoritin ja huippunopeat tallennustilat takaavat, että ZenBookilla työskennellessä ei tarvitse jäädä turhaan odotelemaan. Uudesta ZenBookista tulikin pian kokeilun aikana bloggaajien uusi suosikkikone!

”Muisti on iso, akku kestää ikuisuuden (jopa 9 tuntia), kone ei paina mitään (1,2 kg) ja kokonsa puolesta menee näppärästi laukussa kuin laukussa aina mukana. Tässä ei ole oikeastaan mitään, mistä en tykkäisi.” MUTSIS ON.

Lue lisää bloggarien käyttökokemuksista ZenBookin parissa Uino– ja MUTSIS ON. -blogeista! Lisätietoa itse läppäristä löydät ASUS:in omilta sivuilta!

 

Teksti: Laura Siltala
Kuvat: Bloggaajilta


HALUATKO SAADA UUSIMMAT VINKIT SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI? TILAA UUTISKIRJEEMME ALTA!

Kommentoi