Kompakti, mutta tehokas – Tutustu bloggaajien suosikkiläppäriin!

Blogipostaus on osa ASUSin The Next Level of Blogging –kampanjaa, jossa ASUS antaa bloggaajille parhaat työkalut kehittää blogeistaan entistä parempia.

Kannettava tietokone on päivittäinen työväline, jolta vaaditaan paljon niin tehokkuudessa kuin käytännöllisyydessäkin – kuitenkin tyylikkyydestä tinkimättä. Tämän tietävät erityisesti bloggaajat, joille läppäri on yksi ykköstyökaluista oman blogin päivittäisessä ylläpidossa. ASUS ja Indiedays pyysivät suosittuja bloggareita testaamaan uutta ASUS ZenBook 3 -läppäriä. Edeltäjiään entistä pienempi ja tehokkaampi kone onnistui vakuuttamaan bloggaajat täysin!

”ASUSista on tullut mulle todellakin sellainen bloggaajan tärkein kumppani ja olen oppinut vaatimaan tietokoneelta enemmän, kun ASUSiin vaihtamisen jälkeen olen päässyt näkemään, mitä tietokoneella voi olla tarjottavanaan. ” – MUTSIS ON.

Ylivoimaisen jokapäiväisen työkalun ZenBookista tekee sen pieni koko ja käsittämätön keveys, jonka ansiosta läppäri kulkee vaivatta mukana arjen riennoissa. 12.5″ ultrakannettava painaa vain alle kilon  ja on huppuohuen designinsa ansiosta ainoastaan 11.9mm paksu.

ZenBook kulkee yhtä helposti mukana päivän vaiheissa kuin tabletit, mutta on toki ominaisuuksiltaan ja suorituskyvyltään huomattavasti monipuolisempi ja tehokkaampi.” – But I’m a Human not a Sandwich

Alle kilon kone on pieni ja kompakti, eli helppo ottaa mukaan minne tahansa. ZenBook 3 on tarpeeksi tehokas kuvanmuokkaukseen ja muuhun raskaampaan käyttöön normaalin surffailun ja netflixin katsomisen lisäksi. –  Sara Ollila

Bloggaajien huomion ZenBookissa vei ensimmäisenä kuitenkin sen kaunis ulkonäkö. Läppäri hurmaa sekä sinisen, että hopean sävyissä ja on koristeltu kultaisilla yksityiskohdilla.

”Valitsin itselleni tämän syvänsinisen/kultaisen koneen ja olen siihen aivan rakastunut. Nämä värit ovat niin tyylikkäät ja läppärini takuulla erottuu mustien ja harmaiden koneiden merestä.”  – MUTSIS ON.

Pienestä koostaan huolimatta ZenBook 3 on tehokas työskentelykone. Bloggareille tärkeitä ominaisuuksia olivat erityisesti sujuva kuvanmuokkaus, sekä laadukas ja kirkas näyttö. Läppärin suorituskyvystä vastaa huipputehokas ja energiapihi seitsemännen sukupolven Intel Core i5-7200U -suoritin sekä sen 8GB keskusmuistin ja 256GB SSD-levyn ansiosta se suoriutuu vaativistakin askareista silmänräpäyksessä.

ZenBook 3 on niiiiin loppuunasti viimeistelty ja ajateltu, että siitä on laitettu ihan jokainen milli hyötykäyttöön. Se ei vie yhtään turhaa tilaa, se on täydellisen kompakti. Tuntuu hassulta ajatella, että näin pienessä pakkauksessa voi olla näin tehokas suoritin, mutta totta se vain on, sillä ZenBook 3 on myös tehokkaampi kuin edeltäjänsä.”MUTSIS ON.

”ZenBook 3:n tarkka ja upeasti värejä toistava 12,5″Full HD -näyttö on tässä puuhassa ehdoton, sillä en halua että kuvat näyttävät hyvältä vain mun koneella, niiden on näytettävä hyvältä kaikilla koneilla.” But I’m a Human not a Sandwich

Lue lisää bloggarien käyttökokemuksista huippuläppärin parissa But I’m a Human not a Sandwich -, MUTSIS ON. – ja Sara Ollila –blogeista ja tutustu ZenBook 3:n täältä.

 

Teksti: Laura Siltala Kuvat: Bloggaajilta

 


HALUATKO SAADA UUSIMMAT VINKIT SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI? TILAA UUTISKIRJEEMME ALTA!

Kommentoi