Workshopit

ASUS tarjoaa syksyn mittaan bloggaajille upean mahdollisuuden oppia lisää blogin kävijämäärien kasvattamisesta ja kehittyä bloggaamisessa!

ASUS järjestää syksyn mittaan neljä workshopia, joissa käydään läpi työkaluja ja keinoja bloggaamisessa kehittymiseen. Workshopien teemoina ovat mm. blogin kävijämäärien kasvattaminen SEO:n avulla, Googlen analytiikan hyödyntäminen bloggaamisessa sekä suunnitelmallinen sisällön luominen. Workshopeissa opitaan myös pienten, bloggausarkea suunnattomasti helpottavien niksien ja kikkojen avulla tehokkaammaksi koneenkäyttäjäksi. Tulemme myös koostamaan kaikki workshopien parhaat vinkit tänne blogiin. Workshopissa sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista neuvontaa alan ammattilaisilta, eli ilmoittaudu ehdottomasti mukaan, mikäli aiheet kiinnostavat!

”Osallistuin myös huhtikuun puolella ASUSin SEO -workshoppiin, joka oli etenkin näin työkseen bloggaavalle aivan järjettömän hyödyllinen ja mielenkiintoinen.” – MUTSIS ON.

Voit ilmoittautua maanantaina 19.12. Helsingissä järjestettävään koulutukseen TÄÄLTÄ. Joulukuun viimeisessä workshopissa pureudutaan blogin kävijämäärien kasvatukseen hakukoneoptimoinnin ja sisällön suunnittelun kautta. Hakuaika päättyy keskiviikkona 14.12. klo 14, eli toimi pikaisesti!

Kommentit pois päältä artikkelissa Workshopit

HALUATKO SAADA UUSIMMAT VINKIT SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI? TILAA UUTISKIRJEEMME ALTA!

Comments are closed.